Asset 3

De Pitbull shovel

De krachtigste, compactste en veiligste in zijn soort

 

De Pitbull compact loader

De Pitbull compact loader is een uniek product met extra aandacht voor veiligheid, kwaliteit en kracht. De machine is compact en zeer wendbaar. Ideaal voor werkzaamheden in nauwe ruimtes. De machine wordt volledig in Nederland geproduceerd de hypermoderne fabriek in Etten-Leur. Pitbull gebruikt enkel de beste A-merk componenten om de kwaliteit te waarborgen.

Demo bij u op locatie!

Een machine leert u in de praktijk natuurlijk het best kennen door hem zelf te gebruiken. Hiervoor hebben wij een assortiment aan demo machines beschikbaar. Hiermee kunnen we bij u op locatie een demo verzorgen. Onze gespecialiseerde adviseurs laten u tot in de puntjes zien hoe de machines werken en wat ze kunnen! Heeft u interesse in een demo? Neem dan contact met ons op!

De perfecte machine voor u

De Pitbull is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen. De X24, X27 en de X28. Het hefvermogen varieert van 1800 tot 2400kg. De Pitbull is per uitvoering uit te rusten met verschillende motoren, opties & aanbouwdelen. Ook kunt u kiezen uit een brede serie banden en verschillende kleuren & bestickeringen. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Krachtiger, compacter & veiliger

Dit is mede mogelijk gemaakt door de Dana Spicer assenconfiguratie met pendelende achteras. Deze kan zowel hydrostatisch als elektrisch aangedreven worden. De pendelassen zijn al bekend in de zwaardere gewichtsklassen en worden nu uniek toegepast op de Pitbull compact loader.

De elektrische Pitbull

De emissieloze krachtpatser! Voorzien van speciaal voor Pitbull ontwikkelde overgedimensioneerde onderhoudsvrije elektromotoren. De rijmotor is gekoppeld aan de vertrouwde Dana Spicer assenconfiguratie met maximale efficiëntie. De andere elektromotor is rechtstreeks gekoppeld aan een stille oliepomp voor de werkhydraulica. De elektromotoren worden gevoed door robuuste LiFePo4-batterijen 96V met uitzonderlijk lange actieradius. Standaard voorzien van een 220V lader, maar uit tebreiden naar een 380V snellader.

Breed scala aan motoraanbod

De Pitbull is uit te rusten met verschillende motoren.

  • Een betrouwbare Kubota stage 5 compacte 4-cilinder motor met 26pk. Levert een hoog koppel bij lage toerentallen.
  • Een sterke Kubota CRT 4-cilinder motor met 45pk. Maximale efficiëntie met de Pitbull Power Pack.
  • Een krachtige elektrische motor met 50pk. Met uitzonderlijk hoog startkoppel & hoge rijsnelheid.

Uw Pitbull dealer voor
West-Brabant & Zeeland!

Klep is dé Pitbull dealer van West-Brabant & Zeeland. Met een ruime voorraad shovels en aanbouwdelen, de fabrikant op steenworpafstand is snel schakelen en leveren geen probleem!

Wij staan altijd voor u klaar! Ook voor service, reparaties en onderdelen kunt u uiteraard bij ons terecht!

 

Onze specialisten helpen u graag!

Hein Strootman

Commercieel techniek binnen- & buitendienst

Jos Baremans

Champignons, Inkoop & Teamleider Techniek