Asset 5
Asset 3

Landbouw en Veehouderij

Als veehouder wilt u het beste voor uw dieren. Niet alleen voor het welzijn in de stal of de wei maar ook wat betreft voerkwaliteit. Daarom besteedt u veel aandacht aan uw gewassen, zoekt u naar de meest optimale bemesting en een effectieve, maar veilige vorm van gewasbescherming. Vervolgens wilt u een zo hoog mogelijk rendement behalen met uw kuilvoer.

Daarmee helpen we u graag met een breed productenpakket en een advies op maat. Maar ook voor de juiste gereedschappen en andere benodigdheden staan we voor u klaar. Wat dacht u van comfortabele werkkleding en persoonlijke bescherming of ons uitgebreid assortiment gereedschappen en bedrijfsbenodigdheden?

In de stal

Afhankelijk van het type stal kiest u voor een boxenstrooisel wat daarbij past. Naast de standaard strooisels, zoals houtkrullen, zaagsel en vlas, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld stalveen en vulkamin gesteentemeel. Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie over de voordelen en samenstelling.

Optimale bemesting

Een gezond gewas start bij een optimale bodem. Dankzij de steeds scherpere wetgeving moeten we innovatief zijn. Duurzame meststoffen en de juiste toedieningstechniek zijn hierbij cruciaal. Zo kunt u kiezen voor gecoate meststoffen, die voedingselementen gecontroleerd vrij laten komen. Zo krijgen de planten de juiste voedingsstoffen op het moment dat ze nodig zijn en minimaliseert de uitspoeling naar het grondwater. Of wat dacht u van organische meststoffen om het bodemleven te stimuleren en de structuur te verbeteren? Wij helpen u graag met een bemestingsschema op maat voor uw situatie.

Meer weten? Neem contact op met onze specialisten
Gewasbescherming

Het aanbod van beschikbare chemische gewasbeschermingsmiddelen neemt af, dankzij strengere regelgeving en doordat er steeds minder nieuwe toelatingen bijkomen. Dat betekent dat de manier van denken in de land- en tuinbouw moet veranderen. Niet meer reageren als het probleem zich voordoet, maar planmatig werken en weerbaar telen met behulp van bemesting, plantversterkers en (bodem)biologie om de afweer van het gewas te optimaliseren. Dus de plaag voorkomen en, alleen als het echt niet anders kan, doelgericht bestrijden met de mogelijkheden die we nog hebben. We maken graag een gewasbeschermingsplan op maat voor uw gewas(sen).

Houd uw hoofd en ruwvoer koel met Agrocid Super Sil

Iedere veehouder zal het ongetwijfeld weleens mee gemaakt hebben en voor sommige is het een jaarlijks terugkerend probleem; broei van ruwvoer.

Dosering is 1,5-2l/ ton voer. Voor een optimale verdeling is het advies om eerst de voermengwagen te vullen met een paar bestanddelen van het rantsoen, laat de voermengwagen mengen en dan Agrocid Super™ Sil rechtstreeks aan het ruwvoer voordat het aan de voermengwagen wordt toegevoegd.

Interesse in Agrocid Super™ Sil
Kuilvoer

Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk rendement halen uit uw gras- of maiskuil. Wellicht huurt u daarom een loonwerker in. Maar ook als u het zelf doet helpen we u graag met o.a. EM Silage en diverse kuilmiddelen van Pioneervoor het toevoegen van de juiste micro-organismen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor o.a. afdekfolie en kuildekkleding de bescherming daarvan.

Liever balen wikkelen? Wij leveren o.a. perstouw en wikkelfolie die inzetbaar is voor elk type wikkelaar en groenvoer met optimale kleefkracht, hoge scheur -en doorsteekweerstand, hoge constante elasticiteit, hoog herstellend vermogen en die dankzij UV stabilisatie bestand is tegen alle weersomstandigheden. In het seizoen alles ruim op voorraad en snel geleverd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
Interesse in Agrocid Super™ Sil
#TrotseJongeBoeren

#TrotseJongeBoeren (#TJB) is groep jonge boeren die het imago van de agrarische sector willen verbeteren! Het is een initiatief van het Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt (BAJK).

Wil jij bijdragen aan de trots van de agrarische sector? Bestel dan nu een overall via Handelsonderneming Klep.

Contact opnemen
Contact met Klep-Agro
Via onderstaande formulier kun je gemakkelijk contact met ons opnemen.
Uw gegevens
Vul hieronder de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Uw bericht
Laat uw bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Uw specialist