Vaak, afhankelijk van het weer, komen veel van deze werkzaamheden in dezelfde periode bij elkaar. Dan wilt u snel en vakkundig uw benodigdheden geleverd krijgen.

Om welke werkzaamheden het ook gaat, bij ons bent u verzekerd van een breed productenpakket, met een grote voorraad in het seizoen en een brede kennis van zaken. Maar ook voor de juiste gereedschappen en andere benodigdheden staan we voor u klaar. Wat dacht u van de comfortabele werkkleding en persoonlijke bescherming? Bekijk ons Klep Safety assortiment of neem contact op met onze specialist:

Inkuilen en Ruwvoer

Boeren willen zoveel mogelijk rendement halen uit hun gras- of maiskuil. Daarom hebben wij o.a. EM Silage en diverse kuilmiddelen van Pioneer in het assortiment. Maar ook helpen we u graag met afdekfolie en kuildekkleding voor de bescherming daarvan.

Liever balen wikkelen? Wij leveren o.a. perstouw en wikkelfolie die inzetbaar is voor elk type wikkelaar en groenvoer met optimale kleefkracht, hoge scheur -en doorsteekweerstand, hoge constante elasticiteit, hoog herstellend vermogen en die dankzij UV stabilisatie bestand is tegen alle weersomstandigheden. In het seizoen alles ruim op voorraad en snel geleverd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meststoffen

Een gezond gewas start bij een optimale bodem. Dankzij de steeds scherpere wetgeving moeten we innovatief zijn. Duurzame meststoffen en precisiebemesting, zijn hierbij cruciaal. Op aanvraag kunnen wij gangbare meststoffen ook in grote hoeveelheden (big-bag of bulk) leveren. Het is ook mogelijk om een blend samen te stellen voor uw specifieke situatie, zodat u alle elementen in één werkgang kunt strooien. Ook leveren wij middelen die de opname in het gewas bevorderen, bijvoorbeeld mais met een hogere fosfaatbehoefte. Wij helpen u graag met een bemestingsschema op maat voor uw klant.

Zaaien

Het begon bij Klep allemaal met de handel in groentezaden. En nog steeds leveren wij o.a. maïs- en graszaden van topmerken zoals Limagrain, Pioneer, Barenbrug en KWS. Of u nu zoekt naar weidemengsels, maaimengsels, maiszaden of groenbemesters, wij helpen u graag. Informeer bij Jan of Wil naar het totale assortiment en de laatste ontwikkelingen.

Materialen en bescherming

Als loonwerker zijn gereedschappen en andere benodigde producten heel belangrijk. Ook hiervoor staan wij voor u klaar. Voor o.a. reinigingsmachines kunt u terecht bij Klep Techniek. En wat dacht u van goede werkkleding, persoonlijke bescherming en hygiëne producten? Klep Safety biedt u een ruim assortiment.