Asset 5
Asset 3

Robotmaaiers

Druk aan het (thuis)werken? Geen tijd (of zin) om het gras te maaien? Laat de robotmaaier uw gazon bijhouden en het gras wordt automatisch gemaaid. Deze slimme maaier weet zelfs wanneer de accu leeg raakt en op moet laden. Hij rijdt zelf naar het laadstation. Opgeladen? Dan gaat hij automatisch weer verder met maaien. Kan het nog makkelijker?

We hebben robotmaaiers van de merken Ambrogio en Gardena. Er zijn vele verschillende soorten maaiers die grasvelden van 600 m2 bij kunnen houden tot aan maaiers die 6000 m2 bij kunnen houden. Daarnaast hebben we ook robotmaaiers van het merk Echo, die grasvelden tot aan 24.000 m2 bij kunnen houden. een krachtpatser voor de professional! Vraag onze specialist Jos Nuiten naar alle mogelijkheden.

Hieronder 3 voorbeelden van het merk Ambrogio:

Ambrogio 4.0

Het 4.0 Basic model is ideaal voor mensen die een eenvoudige en betrouwbare robot willen die zich aanpast aan veranderingen. De flexibele, maar stevige en veilige structuur maakt het mogelijk om drie verschillende soorten Power Units te installeren, waardoor het mogelijk is de robot voor kleine tot middelgrote tuinen (met Power Light tot 1000 m² of met Power Unit Medium tot 1.400 m²) om te zetten naar een automatische oplossing die maximaal 2200 m² (met Power Unit Premium) bedekt met extreme precisie.

Ambrogio L15

Het gloednieuwe model L15 Deluxe: klein, licht, eenvoudig te vervoeren, stil en futuristisch ontworpen, gemaakt voor kleine tuinen die een perfecte maaibeurt nodig hebben. De efficiënte werkcycli zorgen ervoor dat de tuin snel en punctueel kan worden gemaaid. Dankzij de nieuwste generatie processoren, de borstelloze motoren, de lithiumion batterijen en het mes van 18cm kan het Ambrogio 15 Deluxe bovendien tot 4 gescheiden gebieden beheren. Uitgerust met Bluetooth, kan de robot zelfs op afstand geprogrammeerd en bestuurd worden, dankzij de Ambrogio Remote APP.

Ambrogio Twenty

Een mini robotmaaier die ontworpen is om het milieu nog minder te belasten, uitgerust met de meest geavanceerde functies. Met de nieuwste generatie processoren, borstelloze motoren, krachtige batterijen en een 18 cm lang maaimes kan de robot tot 4 verschillende gebieden beheren. Uitstekende efficiëntie met perfecte en snelle resultaten voor een robot die slechts 7 kg weegt en 42 cm lang is.

Meer merken, modellen en mogelijkheden De serie van Ambrogio is een selectie. Wij kunnen u in onze winkel het beste adviseren.
Contact opnemen
Contact met Klep-Agro
Via onderstaande formulier kun je gemakkelijk contact met ons opnemen.
Uw gegevens
Vul hieronder de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Uw bericht
Laat uw bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Uw specialist
Jos Nuiten
Werkplaats & techniek