Dolmar
Dolmar heeft een traditie van kwaliteit. De producten voldoen vanzelfsprekend aan de laatste milieueisen en lopen niet zelden daarop vooruit. Maar er wordt  niet moeilijk gedaan over techniek, gereedschap moet gewoon werken! Het is goed om te weten dat het er is en in dienst staat van uw werkplezier. Innovaties zijn o.a. machines met 4-takt motor, uniek voor handmachines. Dat is beter voor u en het milieu! Dat geldt overigens ook voor het complete pakket Ltihium-ion accu machines! Alle machines worden daarnaast steeds verder doorontwikkelt op het gebied van makkelijker starten en onderhouden en minder trillen, want ook dat is beter voor uw gezondheid.

Dus voor bladblazer, kettingzaag, heggenschaar, bosmaaier, enzovoort: DOE MAAR DOLMAR!!!

Pellenc
Pellenc, pionier met de lancering van de elektrische snoeischaar in 1987, ontwikkelde sindsdien heel wat elektrische draagbare toestellen. Al deze toestellen maken gebruik van de revolutionaire Brushless-motoren PELLENC die krachtig en betrouwbaar zijn, compact en licht in gewicht, voor nauwkeurig en moeiteloos werken. Pellen is de eerst constructeur ter wereld die de technologie lithium-ion gebruikt in zijn elektrische draagbare gereedschappen. Pellenc ontwikkelde zijn technologie om een compromis te vinden tussen kracht/gewicht/autonomie, gepast voor intensief en professioneel werk. Machines: accu’s, verlichting, baldblazer, heggenschaar, bosmaaier, kettingzaag, schoffelmachine, snoeischaar en bindapparaat.

Simplicity
Een nieuwe maaier aanschaffen kan een inspannende bezigheid zijn. Er zijn veel fabrikanten, veel opties en veel afwegingen te maken. Maar als u zich richt op water er echt toe doet – maaibeeld, tractie, comfort, duurzaamheid, gebruikersgemak- zullen vele vragen zich zelf beantwoorden. En 1 fabrikant zal eruit springen – Simplicitiy.

Simplicity: loopmaaiers, zitmaaiers en zero turn maaiers van uitzonderlijke kwaliteit.

Stiga
WENDBAARHEID: Dankzij de knikbesturing volgen de achterwielen perfect het spoor van de voorwielen. U hebt volledige controle en kunt eenvoudig rond struiken en bomen rijden zonder deze te raken. VEELZIJDIGHEID: Park en Villa kunnen het hele jaar door gebruikt worden dankzij het brede assortiment accessoires. Van borstels en aanhangers tot sneeuwschuivers en -frezen. TWEE-IN-EEN: Het nieuwe Combi-maaidek combineert twee maaitechnologieën: Multiclip maait en bemest tegelijkertijd. Als het gras te lang wordt, kunt u wisselen naar achteruitworp. VOOR ALLE TERREINEN: De vierwielaandrijving van sommige maaiers biedt een uitstekende grip en zorgt dat u op hellingen kunt starten en stoppen zonder dat de wielen doorslippen en het gazon beschadigen.

Walker zero turn maaiers
De enige echte Zero Turn frontmaaier! Vanzelfsprekend zeer wendbaar door de afzonderlijk aangedreven wielen door hydrostaatmotoren. Alles zeer simpel te bedienen. Het maaidek is zelfdragend, hierdoor is een stoeprand geen enkel probleem. Deze machines worden heel solide gebouwd. Wanneer u van Snel, Wendbaar en Degelijk houdt!

Shibaura
Shibaura producten: zitmaaier, compact tractoren en professionele maaiers hebben over een reeks van jaren een reputatie opgebouwd van pure kwaliteitsartikelen. Door concentratie ook op de Europese markt kan nu een zeer moderne serie trekkers worden aangeboden van 18 tot 45 pk, zowel mechanisch als hydrostatisch aangedreven. De uiterst moderne frontmaaiers van 21, 30 en 36 pk zijn voorzien van motoren die aan alle normen voldoen met een relatief grote inhoud, laag geluidsniveau en hoog koppel. Voorzien van automatische vierwielaandrijving. Belangrijk is de subcompacttractor SX24 met hydrostatische aandrijvng en 24 pk. Een multipurpose tractor voor alle werkzaamheden geschikt: gras maaien en opvangen, trekken en frezen, maar ook voor de winterdienst met voor de winterdienst (schuiven, vegen).

SABO
SABO benzine gazonmaaiers zijn betrouwbaar en hebben een overtuigende kwaliteit. Ze zijn eenvoudig te starten en te bedienen. Het SABO TurboStar™  zorgt voor een optimaal maairesultaat onder alle weercondities. Zelfs nat gras wordt opgelicht en perfect gemaaid. Het TurboStar™-systeem zuigt via een afzonderlijke ventilator aanvullend lucht aan en zet zo lang en zelfs vochtig gras omhoog en transporteert het na de snede volledig in de vangzak. Het maaimes bestaat uit één stuk en is gesmeed uit hoogwaardig veerstaal onder de strengste veiligheids- en produktie-eisen. Bijna alle Sabo maaiers zijn uitgerust met centrale maaihoogteverstelling. Aangezien ieder mens en gazon verschilt, is de duwboom meervoudig individueel aan te passen.

Masport Kooimaaiers
Kooimaaiers: de beste mooimaaiers!

Masport produceert al meer dan 50 jaar kooimaaiers en zijn nu terug met een lijn machines, die gebouwd zijn volgens de richtlijnen van die tijd. Een aandrijving bestaande uit een betrouwbaar, gemakkelijk startende motor van B & S of Honda. De motor is gekoppeld aan een centrifugaalkoppeling met daaraan een kettingaandrijving naar de snijcilinder en wals. De inschakeling van de wals is d.m.v. platenkoppeling wat een geleidelijke aandrijving bewerkstelligt. Door de 6-messige snijcilinder wordt het gras egaal en nauwkeurig afgeknipt, zodat er geen ongelijk maaibeeld en uitdroging van het gras ontstaat. het baneneffect resulteert in een rustig en strak uitziend gazon.

Billy Goat
Een merk dat staat voor degelijkheid en kwaliteit voor professionele machines:

  • Ruigterrein maaiers
  • Bladblazers/zuigers, truckloaders
  • Verticuteermachines, doorzaaimachines en beluchtingsmachines

S.E.P. Tweewielige tractoren
Tweewielige tractoren met verschillende aanbouwmogelijkheden:

  • Frees
  • Maaibalk
  • Bezem
  • Sneeuwschuif
  • Wentelploeg
  • Rotorkopeg
  • Klepelmaaier

GTM Hakselaars
Sterke hakselaars voor het grotere privé gebruik of proffesioneel gebruik. In verschillende uitvoeringen leverbaar. Allen met brede invoermond. Zeer degelijk gemaakt met robuuste materialen.

Prijs-kwaliteitverhouding is heel goed!

Eliet
Machines voor professioneel gebruik, volledig geconstueerd en ontwikkeld met uw, als professioneel gebruiker, als centrale uitgangspunt. Eliet staat bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en precisie.

Motorvatspuiten
Voor hovenier en groenvoorziener hebben wij motorvatspuiten van Empas en MM in ons assortiment. Empas staat al jaren bekend om zijn degelijkheid/ kwaliteit. Motorvatspuiten zijn leverbaar in veel verschillende maten en vormen.Wij stellen deze machines samen in onze werkplaats, geheel naar uw wens. Dus met automatische slangenhaspel, elektrische of benzine motor aandrijving, op aanhanger, op zitmaaier noem maar op. Alles is mogelijk!

Echo
Trimmers, Bosmaaiers, Kettingzagen en Robotics

Ferris
Zero Turn Mowers, Front Mount Lawn Mowers, Ride-On Spreaders/Sprayers, Walk Behind Mowers, Stand-On Mowers, Stand-On Blowers

Makita