Asset 3

Boomkwekerij en sierteelt

Of u nu bomen kweekt in de vollegrond, in potten / containers kweekt of siergewassen teelt. Onze boom- & sierteeltadviseurs leveren niet alleen een compleet productenpakket, maar begeleiden uw teelt ook met een deskundig advies.

Terug naar het overzicht
 

Grond- en wateronderzoek

Wilt u een enkel element of een uitgebreide analyse van uw grond- of watermonster uit laten voeren, dan kunnen we dat voor u organiseren. Bel of mail ons vrijblijvend hierover en we helpen u graag verder.

Potten/bakken/zaaitrays

Alle benodigdheden voor de opkweek van uw planten, van stek- tot aan aflevermateriaal kunnen wij u leveren. Ook bij speciale wensen aangaande potten kunnen wij u van dienst zijn. Hier ziet u een greep uit ons aanbod, we kunnen de pot leveren die u wenst.

Potgrond

Alle mogelijkheden op het gebied van potgrond vindt u op de onderstaande pagina.

Bemesten

De bemesting is ook bij te mengen in potgrond.

Ieder gewas heeft zijn eigen bemestingsbehoefte. Welke dat voor uw gewas is, kunnen we, wanneer u dat wenst samen afstemmen. Verder hebben we een divers aanbod in meststoffen:

 • Vast
 • Vloeibaar (bulk en cans)
 • Enkelvoudig
 • Gecoat
 • Organisch
 • Speciale meststoffen
Bemesting substraatteelt

Weerbaar telen & Residuvrij telen

Een weerbare of zelfs residuvrije teelt tot stand brengen met behoud van de volgende kernaspecten:

 • Plantvitaliteit
 • Plantweerbaarheid
 • Biologie
 • Curatief aspect
 • Behoud van kwaliteit en opbrengst

Dat is mogelijk met de strategieën en producten van Klep BV.
In een voor uw bedrijf gespecificeerd schema wordt rekening gehouden met bovengenoemde kernaspecten en met de middelen die daarvoor ingezet kunnen worden. Al onze eerder opgedane ervaringen worden uiteraard meegenomen in het schema en zo ontstaat een solide plan om een gezonde en rendabele residuvrije teelt te realiseren. Waarbij de volgende doelstelling:

Het realiseren van een teelt zonder MRL’s, maar met behoudt van vitaliteit, kwaliteit en opbrengst van het gewas, centraal staat!

Biostimulanten

Dé mogelijkheid om op een laagdrempelige wijze een weerbare- en/of residuvrije teelt te kunnen realiseren. Dat kan onder andere met de inzet van biostimulanten.

 
 
 
 

Teeltsystemen

Voor iedere teelt kunnen we het gewenste teeltsysteem of onderdelen van daarvoor leveren. Naargelang uw wensen kunnen we samen met u het meest geschikte systeem realiseren.
Zie hier enkele van onze gerealiseerde systemen:

Naast het systeem kunnen we ook de inrichting van uw teeltsysteem leveren. Van teeltgoot, teeltbak tot druppelaar en alles wat daar tussen zit.

Natuurlijke vijanden

Natuurlijke vijanden

Ongewenste met gewenste beestjes bestrijden. Al vele tientallen jaren zijn we bezig met de inzet van natuurlijke vijanden in de teelten. We kunnen u helpen met het vinden (scouten) en bestrijden van ongenode gasten in uw teelt(en). Bel ons vrijblijvend en we helpen u graag verder. Hieronder vind u via verschillende links hier informatie over:

Gewasbeschermingsmonitor

Tuinbouwtechniek/spuiten

Wij zijn gespecialiseerd in kleine tuinbouwtechniek. Van verkoop van nieuwe machines tot het aanpassen van bestaande machines en complete bouw van machines op maat. Denk bij kleine tuinbouwtechniek aan motorvatspuiten, automatische slangenhaspels en spuitbomen, interne transportsystemen en volautomatische spuiten. Wij beschikken over een professioneel ingerichte werkplaats waar wij alle voorkomende werkzaamheden kunnen doen zoals ook reparatie en onderhoud.

Check voor meer info:

Machines boomkwekerij

We hebben een divers aanbod van machines die in de boomkwekerij gebruikt worden. Op de pagina machines boomkwekerij ziet u een enkele machines die we geleverd hebben. Staat uw gewenste machine hier niet bij, bel ons dan gerust, dan helpen we u graag verder.

 

Intern transport

We zijn dealer van dé stabiele shovel voor de toekomst. De Pitbull Compact Loader. Dit is een uniek product met de aandacht op veiligheid, kwaliteit en kracht.

De Pitbull is compact gebouwd en zeer wendbaar. Hierdoor is hij de perfecte hulp voor zware klussen in kleine ruimtes. De lage zithoogte in combinatie met een laag dak maakt de Pitbull ook erg geschikt voor binnenwerk.

Veiligheid is één van de grootste pijlers van de Pitbull. Het lage zwaartepunt en de schommelas in combinatie met het starre knikpunt, maakt de Pitbull zeer stabiel en geschikt voor het werken op ongelijke ondergronden. Door middel van een naar achter schuivende uitvalbeveiliging wordt voorkomen dat de machinist tijdens de werkzaamheden uit de machine kan vallen. De uitvalbeveiliging blijft ten alle tijden binnen de machine waardoor onnodige schade wordt voorkomen. Standaard wordt de machine geleverd met een ROPS veiligheidsdak.

Beregening

Beregening is onmisbaar voor een optimaal resultaat Voor zowel de professional als de hobbyist hebben wij de passende oplossing.

Research

In eigen beheer voeren we onderzoek uit in zowel onze Klimaatcel als op onze demovelden en bij telers in de praktijk. Onderwerpen die we zowel beproeven zijn: werking van biostimulanten, samenstelling potgrond, stimulering zaadkieming. Alvorens een bevinding in praktijk wordt gebracht moet het eerst meerdere malen en seizoenen zijn meerwaarde aangetoond hebben. Klik op de knop hieronder voor een greep uit de lopende en reeds afgesloten proeven.

Bedrukken, borduren en leveren van werk- en veiligheidskleding

Voor de levering van bedrijfskleding op maat bent u bij Handelsonderneming Klep aan het juiste adres. Wij bieden u diverse kwaliteitsmerken bedrijfskleding in allerlei soorten, maten en kleuren. Ook kunnen wij de kleding bedrukken met uw eigen logo.

Gereedschap

Naast technische oplossingen hebben we ook vele soorten gereedschap in alle soorten en maten in ons assortiment. Hebben we het niet op voorraad? Dan bestellen we het voor u.

Uiteraard is uw gereedschap onderheven aan onderhoud. Zo staan wij voor u klaar mocht er een technisch probleem zijn.

Protocol Schoonwatergeefsysteem

Meer weten? Neem contact op met onze specialisten