Asset 3

Weerbaarheid van gewassen & residuvrij telen

Slim inspelen op strenge regelgevingen en hoge eisen van afnemers

Door strenge regelgeving neemt het aanbod van gewasbeschermingsmiddelen sterk af, terwijl ook steeds minder nieuwe middelen toegelaten worden. Ondertussen krijgt ook residuvrij telen steeds meer aandacht, zeker nu supermarkten en afnemers vaak nóg strengere eisen stellen aan de producten dan de geldende wetgevingen. Deze ontwikkelingen vragen om een nieuwe manier van denken en het benutten van alternatieve handelswijzen om uw gewassen te beschermen en een optimale teelt te kunnen verwezenlijken. Hoe gaat u deze uitdagingen tegemoet en zorgt u ervoor dat uw gewassen er sterker uit komen?

Wanneer u kiest voor Klep Agro en onze producten kiest u voor:

  • Volledig advies op maat bij u op locatie
  • Snelle service en vlotte levering
  • Innovatieve biostimulanten van wereldmarktleider Biolchim
  • Kennis en kunde van gedreven specialisten

In twee weken tijd zagen we het gewas zo vooruit gaan dat we dachten: Daar moet meer in zitten!

Adriaan van der Steen - Mts. van der Steen
 
 
Streef naar weerbare gewassen en residuvrij telen met Klep Agro

Wij ondersteunen u graag bij het realiseren van weerbare gewassen en het verkrijgen van een weerbare teelt. Om u de beste oplossingen voor uw specifieke gewassen te kunnen bieden komen onze adviseurs graag bij u langs. We bieden een volledig advies op maat en denken mee over de optimale middelen om uw gewassen gezonder, weerbaarder, stressbestendiger en dus minder vatbaar voor ziektes en plagen te maken.

Ook na de aanschaf en inzet van de producten blijven we met u in contact staan om de voortgang op de voet te volgen en de resultaten met u te bespreken. Onze specialisten beschikken over ruime praktijkervaring en vertellen u graag meer over de uiteenlopende succesverhalen binnen uw specialisatie.

 

Kennis is essentieel

Om een antwoord te kunnen blijven geven op ontwikkelingen in de markt, werken we dagelijks aan onze proeven in onze Klimaatcel en de proeven op de demo- en praktijkvelden.
Middels onze Klimaatcel kunnen we jaarrond proeven uitvoeren, onafhankelijk van de seizoenen. Veelbelovende proeven uit de Klimaatcel én andere vraagstukken worden op de demo- en praktijkvelden getoetst.

Een mooi voorbeeld van onze inspanningen omtrent innovatie middels onderzoek, is de ontwikkeling van de weerbaarheidsindicator, die u hieronder vindt!

Slimme tool

Weerbaarheidsindicator

Aan de hand van de uitkomst van plantsapanalyses, geeft deze meter u een indicatie over de weerbaarheid van uw gewas. Let op! De weerbaarheid van de plant is niet alleen afhankelijk van de gemeten variabelen, andere factoren zijn ook van belang, maar zijn niet in deze meter meegenomen.

 

Ontdek weerbaar telen

Bekijk onze video's

Producten in deze video: Nov@
Producten in deze video: Nov@
 
Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?