Asset 3

Champignonteelt

Of u nu champignons plukt of snijdt voor de versmarkt of voor de conservenindustrie, als teler zoekt u naar de beste teeltmaterialen, zoals folies, filters, champi-lampen en geïntegreerde gewasbescherming om een mooi product te kunnen afleveren. Daarbij stelt u hoge eisen aan uw toeleveranciers.

 

Onze teeltadviseurs leveren niet alleen een compleet productenpakket, maar voorzien u ook van een deskundig advies. We helpen u graag met het maken van een geïntegreerd schema om milieuvriendelijk en efficiënt te kunnen telen, de beste reinigingsmiddelen om uw tunnels brandschoon te maken of met andere teeltzaken waar u mee zit.

 
 
Geïntegreerd Schema

Het aanbod van beschikbare chemische gewasbeschermingsmiddelen neemt af, dankzij strengere regelgeving en doordat er steeds minder nieuwe toelatingen bijkomen. Dat betekent dat de manier van denken in de tuinbouw moet veranderen. Niet meer reageren als het probleem zich voordoet, maar planmatig werken en weerbaar telen met behulp van biologie, bemesting en plantversterkers. De plaag voorkomen dus, en alleen als het echt niet anders kan doelgericht bestrijden met de mogelijkheden die we nog hebben. We maken graag een gewasbeschermingsplan op maat voor uw teelt.

 

Gewasbeschermingsmonitor

Meer weten? Neem contact op met onze specialisten