Asset 3

Loonwerk

Of het nu gaat om het inkuilen van ruwvoer, het toepassen van meststoffen of gewasbeschermingsmiddelen, het zaaien van gewassen en groenbemesters of het coaten/ krijten van een kasdek, als loonwerker ontzorgt u boeren en tuinders met diverse werkzaamheden.

Terug naar het overzicht
Zaaien

Het begon bij Klep allemaal met de handel in groentezaden. En nog steeds leveren wij o.a. maïs- en graszaden van topmerken zoals Limagrain, Pioneer, Barenbrug en KWS. Of u nu zoekt naar weidemengsels, maaimengsels, maiszaden of groenbemesters, wij helpen u graag. Informeer bij Jan of Wil naar het totale assortiment en de laatste ontwikkelingen.

 
 

We kunnen alle zaden voor uw groenbemester of vanggewas leveren. Als u contact opneemt met een van onze specialisten of belt naar ons algemene nummer, helpen we u hier graag mee verder.

 
Inkuilen en Ruwvoer

Om zoveel mogelijk rendement te halen uit de gras- of maiskuil, hebben wij o.a. EM Silage in het assortiment.

 

EM silage

Een goede ruwvoerkwaliteit is voor veehouders een must en uitdaging tegelijk. Inkuilmiddelen worden meestal ingezet op momenten dat de omstandigheden voor inkuilen niet ideaal zijn, maar juist het inzetten van inkuilmiddelen bij goede omstandigheden geeft het hoogste rendement. Niet enkel geeft het meer resultaat van de investering, het zorgt ook voor behoud van voederwaarde en meer smakelijkheid.

Voordelen Agriton EM Silage®:

  • Snelle aanvangswerking, doordat het product leeft.
  • Zowel homo- als heterofermentatieve melkzuurbacteriën.
  • Dubbele werking tegen broei door vorming azijnzuur en invloed gecultiveerde gisten.
  • Eén jaar houdbaar in de verpakking; meermaals te gebruiken.
  • Voor gras en maïs te gebruiken.
  • Interessant geprijsd
 

Kuil afdekken

In ons assortiment hebben we vele maten afdekfolie en kuildekkleding voor de bescherming van uw kuil.

Balen wikkelen

Liever balen wikkelen? Wij leveren o.a. perstouw en wikkelfolie die inzetbaar is voor elk type wikkelaar. Folie met optimale kleefkracht, hoge scheur -en doorsteekweerstand, hoge constante elasticiteit, hoog herstellend vermogen en die dankzij UV stabilisatie bestand is tegen alle weersomstandigheden. In het seizoen alles ruim op voorraad en snel geleverd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Betere benutting bemesting

Een andere werking van een biostimulant kan zijn, dat door toediening van het product in de bodem, de aanwezige nutriënten in de bodem makkelijker opneembaar worden voor de plant. Op die manier, kan de plant zich voorzien van de benodigde voedingstoffen, op het moment dat hij deze nodig heeft.

 

Intern transport

We zijn dealer van dé stabiele shovel voor de toekomst. De Pitbull Compact Loader. Dit is een uniek product met de aandacht op veiligheid, kwaliteit en kracht.

De Pitbull is compact gebouwd en zeer wendbaar. Hierdoor is hij de perfecte hulp voor zware klussen in kleine ruimtes. De lage zithoogte in combinatie met een laag dak maakt de Pitbull ook erg geschikt voor binnenwerk.

Veiligheid is één van de grootste pijlers van de Pitbull. Het lage zwaartepunt en de schommelas in combinatie met het starre knikpunt, maakt de Pitbull zeer stabiel en geschikt voor het werken op ongelijke ondergronden. Door middel van een naar achter schuivende uitvalbeveiliging wordt voorkomen dat de machinist tijdens de werkzaamheden uit de machine kan vallen. De uitvalbeveiliging blijft ten alle tijden binnen de machine waardoor onnodige schade wordt voorkomen. Standaard wordt de machine geleverd met een ROPS veiligheidsdak.

 

Bedrukken, borduren en leveren van werk- en veiligheidskleding

Voor de levering van bedrijfskleding op maat bent u bij Handelsonderneming Klep aan het juiste adres. Wij bieden u diverse kwaliteitsmerken bedrijfskleding in allerlei soorten, maten en kleuren. Ook kunnen wij de kleding bedrukken met uw eigen logo.

Gewasbeschermingsmonitor

Meer weten? Neem contact op met onze specialisten