Asset 3

Winkel/Showroom

Voor ieder particulier probleem een professioneel antwoord

Onze winkel is niet alleen bedoeld voor de professionele gebruiker, particulieren kunnen bij ons uiteraard ook terecht voor al hun vragen over en producten voor de sier- en moestuin. We hebben voornamelijk A-merken in one assortiment. In onze winkel hebben wij een zeer grote diversiteit aan professionele artikelen voor akker, tuin en moestuin. Daarnaast hebben wij een zeer breed ingerichte showroom bedrijfskleding, PBM’s en hygieneproducten en een ruim opgezette showroom met alle soorten tuinmachines.

Daarom gaat u naar Handelsonderneming Klep:

  • Samen met u stemmen we alle wensen en eisen af, en gaan opzoek naar het perfecte product voor u.
  • Wij hebben een zeer grote diversiteit aan professionele artikelen
  • Onze winkel is niet alleen bedoeld voor de professionele gebruiker, particulieren kunnen bij ons uiteraard ook terecht!
  • Bedrijfskleding: Levering, bedrukking & bijbestellen, volledig op maat
Een bezoek brengen aan onze winkel?
Wat wij bieden

Hieronder staat een selectie van onze producten die wij te bieden hebben. Per persoon of bedrijf zijn de wensen verschillend.

Wij denken hierin graag met onze klanten mee.

Bedrijfskleding: Levering, bedrukking & bijbestellen, volledig op maat

Voor de levering van bedrijfskleding op maat bent u bij Handelsonderneming Klep aan het juiste adres. Wij bieden u diverse kwaliteitsmerken bedrijfskleding in allerlei soorten, maten en kleuren. Ook kunnen wij de kleding bedrukken met uw eigen logo.

Wij bieden u allerhande broeken, jassen en parka’s, overalls, Amerikaanse overalls, regenkleding, shirts en truien etc. van de volgende leveranciers: Tricorp, Snickers, Fristads, Havep, Texowear en Dolfing.

Onze leveranciers zijn al jarenlang actief op het gebied van bedrijfskleding en kenmerken zich door een hoge mate van kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Samen met hen bieden wij u een zeer uitgebreid assortiment, en dat alles voor een gunstige prijs.

 
Onze winkel bezoeken?
Contact opnemen
Contact met Klep-Agro
Via onderstaande formulier kun je gemakkelijk contact met ons opnemen.
Uw gegevens
Vul hieronder de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Uw bericht
Laat uw bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Uw specialist
Ton Aernouts
Webshop & Winkel