Hieronder vindt u een totaaloverzicht van de bescherming voor uw voeten die Handelsonderneming Klep u aan kan bieden.

Gri-sport en Emma
Handelsonderneming Klep biedt u diverse merken veiligheidsschoenen van degelijke kwaliteit, waaronder Gri-sport en Emma.
Gri-Sport biedt sportievere veiligheidsschoenen uit Italië, die bekent staat om soepelheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Emma Kwaliteit van top tot teen
Al meer dan 75 jaar staat Emma voor kwaliteit. Emma gaat altijd weer verder om precies de schoen te leveren waarnaar je zoekt. Optimale veiligheid, pasvorm en leveringsvoorwaarden. En natuurlijk de grootste keuzemogelijkheden in maten en modellen.
Dat veiligheidsschoenen niet saai hoeven te zijn bewijst Emma ook.

Laarzen
Naast veiligheidsschoenen hebben wij ook laarzen en klompen in ons assortiment in verschillende uitvoeringen. Laarzen bieden wij u in hoge en lage modellen en al dan niet voorzien van een stalen neus en/of zool. We hebben laarzen op voorraad van de merken Bekina en Dunlop. Voor in de wintermaanden hebben wij ook een gevoerde laars in ons pakket.

Klompen
De echte, ouderwetse gele houten klompen worden nog veel gedragen vandaag de dag. Daarnaast hebben we klompen met een lederen bovenwerk met houten zool en veiligheidsklompen in ons pakket. De veiligheidsklompen zijn voorzien van een stalen neus, orthopedisch voetbed en een oliebestendige anti-slip PU-zool voor een optimaal loopcomfort.

Red Brick
Red Brick is de veiligheidsschoen van deze tijd! Een echte Safety Sneaker!

Verkrijgbaar is veel verschillende modellen en kleuren.