Asset 3

Werken bij Klep?

Bekijk hier al onze vacatures

Werken bij Klep?

Bekijk hier al onze vacatures

Werken bij Klep

Handelsonderneming CJ Klep BV is een familiebedrijf dat sinds 1958 werkzaam is in de toelevering van land -en tuinbouwbedrijven. Tweemaal daags beleveren we onze klanten in de regio en daarbuiten. De klant staat bij ons voorop en zo ook het inspelen op de ontwikkelingen in deze sector.

Uitdagend

We bieden je niet alleen de leukste baan, maar ook een uitdagende baan met afwisselend werk!

Groei mee

Je krijgt de tijd en ruimte om mee te groeien met het bedrijf. Dus wil je een cursus of opleiding volgen? Pak je kansen!

Leuke collega's

Elke dag met plezier naar je werk. Klep is erg benieuwd naar jou! Kom je kennismaken?

Zo ziet het sollicitatieproces eruit

1

SolliciteerBel of stuur ons een bericht

2

We maken een afspraakKom gezellig langs!

3

Kennis makenTijd voor koffie

4

We gaan in overlegWe nemen snel contact met je op

5

Alles akkoord?We bespreken je contract

6

Gefeliciteerd!Je eerste werkdag is binnenkort

Bekijk vacature
Bekijk vacature
Bekijk vacature

Veel gestelde vragen

Wie zijn wij?

Handelsonderneming Klep bestaat als BV officieel sinds 1973. Echter de handel startte al in 1958 met Kees Klep sr. Hij ging naast zijn baan als verkoper bij een groentezadenhandelaar, zelf op pad in de avonturen om wat extra te verdienen voor zijn gezin bij de boeren in de regio. Vandaag de dag, verkopen we naast een breed scala aan producten in de land- en tuinbouw en aanverwanten, verkopen we nog steeds zaden.

Naast de kernwaarden kennis, kwaliteit, service en relatie staat tegenwoordig de aandacht voor het milieu steeds meer centraal. Vanuit die gedachte onderzoeken we intensief mogelijke alternatieven voor chemische gewasbescherming, zoals plantversterkers, het stimuleren van bodemleven en het gebruik van speciale meststoffen.

Wie ben jij?

Je bent een nuchtere persoonlijkheid met doorzettingsvermogen en gezond verstand. Je krijgt energie van het samenwerken in een hecht team. Je hebt HBO werk- en denkniveau en wil je graag verder ontwikkelen.

Wanneer kan ik starten?

Wil je bij Klep in een hecht team iedere dag bijdragen aan tevreden klanten? Mail dan jouw motivatie en cv naar cklep@klep-agro.nl.

Dit is Klep

Openstaande vacatures

Hier vind je alle openstaande vacatures. Welke past bij jou?