Asset 3

Openbaar groen

Als hovenier bent u pas voldaan als uw klant helemaal tevreden is met zijn tuin. En als beheerder van openbaar groen streeft u naar een mooie groene stad met tevreden burgers, zonder klachten over onkruid op de stoepen, plakkende auto’s van de bladluizen, eikenprocessierupsen of aangetaste hagen.

In welke situatie u ook werkzaam bent, samen met u zoeken onze groenspecialisten naar het beste plan van aanpak. Daarbij denken we graag mee over de juiste keuzes, bijvoorbeeld voor onkruidbestrijding en bemesting met zo min mogelijk negatieve neveneffecten voor mens, dier en milieu. Maar bijvoorbeeld ook voor de aanleg van een tuin al dan niet met een mooie vijver.

Meer weten? Neem contact op met onze specialisten:

 
Bemesting

Een gezond gewas start bij een optimale bodem. Dankzij de steeds scherpere wetgeving moeten we innovatief zijn. Duurzame meststoffen en de juiste toedieningstechniek zijn hierbij cruciaal. Zo kunt u kiezen voor gecoate meststoffen, die voedingselementen gecontroleerd vrij laten komen. Zo krijgen de planten de juiste voedingsstoffen op het moment dat ze nodig zijn en minimaliseert de uitspoeling naar het grondwater. Of wat dacht u van organische meststoffen om het bodemleven te stimuleren en de structuur te verbeteren? Wij helpen u graag met een bemestingsschema op maat voor uw situatie.

 
Aanleg van een tuin

Als hovenier weet u als geen ander dat bij de aanleg van een tuin verschillende aspecten van belang zijn. Zoals welke potgrond het beste past bij de bodem en de bomen en planten die erin komen te staan. Het eventueel aanleggen van een beregeningsinstallatie of een vijver. En vervolgens het onderhouden daarvan. Onze groenspecialisten denken graag met u mee met een plan van aanpak van begin tot eind. Maar ook voor de juiste gereedschappen en andere benodigdheden staan we voor u klaar. Wat dacht u van de comfortabele werkkleding en persoonlijke bescherming? Bekijk ons Klep Safety assortiment.

 

Gewasbeschermingsmonitor

Meer weten? Neem contact op met onze specialisten