Asset 3

Bedrijfskleding

Levering, bedrukking & bijbestellen, volledig op maat

Voor de levering van bedrijfskleding op maat bent u bij Handelsonderneming Klep aan het juiste adres. Wij bieden u diverse kwaliteitsmerken bedrijfskleding in allerlei soorten, maten en kleuren. Ook kunnen wij de kleding bedrukken met uw eigen logo.

 

Wij bieden u allerhande broeken, jassen en parka’s, overalls, Amerikaanse overalls, regenkleding, shirts en truien etc. van de volgende leveranciers: Tricorp, Snickers, Fristads, Havep, Texowear en Dolfing.

 

Onze leveranciers zijn al jarenlang actief op het gebied van bedrijfskleding en kenmerken zich door een hoge mate van kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Samen met hen bieden wij u een zeer uitgebreid assortiment, en dat alles voor een gunstige prijs.

Daarom bestelt u uw bedrijfskleding bij Handelsonderneming Klep:

  • Samen met u stemmen we alle wensen en eisen af, en zorgen we ervoor dat uw verzoeken verwerkt worden in de uiteindelijke bedrijfskleding.
  • Alle bedrijfskleding wordt bij ons in-house bedrukt en geborduurd.
  • We bezorgen uw bestellingen persoonlijk met onze eigen bezorgdienst en chauffeurs.
  • Bedrijfskleding alleen in bulk te bestellen? Niet bij Handelsonderneming Klep! U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine bestellingen. Daarbij betaalt u altijd een eerlijke prijs, ongeacht de bestelgrootte.
  • Opnieuw bestellen en bijbestellen is eenvoudiger dan ooit, dankzij ons handige Kleding Management Systeem.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?
 
Bedrukken & borduren

Voor een eenduidige uitstraling van uw bedrijf steekt u uw personeel in bedrijfskleding met herkenbare kleuren, uw eigen logo of op maat gemaakt borduurwerk.

Naast het bedrukken van kleding is het bij ons ook mogelijk om uw bedrijfskleding te laten borduren.

Bekijk de pagina
 
Bedrijfskleding per sector

Hieronder staat een selectie sectoren waarvoor wij bedrijfskleding leveren. Per sector zijn de wensen verschillend. Buitenkleding moet aan andere eisen voldoen dan kleding voor de horeca.

Wij denken hierin graag met onze klanten mee. En verzorgen binnen de huisstijl passend kleding advies. Uw bedrijfskleding is het visitekaartje van uw bedrijf, en de eerste indruk is van groot belang. Wij zorgen ervoor dat al uw medewerkers goed gekleed op pad gaan.

 
Kleding Management Systeem (KMS), nog eenvoudiger (bij)bestellen!

Voor het bestellen van bedrijfskleding bieden we de mogelijkheid om te werken met ons Kleding Management Systeem (KMS). Dit systeem geeft u meer overzicht over de door u te bestellen bedrijfskleding. U kunt ervoor kiezen om al uw medewerkers in het systeem te zetten, voert eenmalig de maten in en vervolgens kunt u bestellingen per medewerker plaatsen zonder een apart excel bestand bij te hoeven houden. Daarnaast is het mogelijk om uw medewerkers aan de hand van een budget zelf bedrijfskleding en PBM te laten bestellen en behoudt u controle over de kosten.

Het Kleding Management Systeem maakt het bestellen en bijbestellen van bedrijfskleding zeer eenvoudig. U hoeft niet langer grote voorraden bedrijfskleding in huis te hebben. Foutieve bestellingen zijn niet langer aan de orde: uw medewerkers kunnen alleen de kleding bestellen die u zelf geselecteerd heeft. Bovendien ontvangen zij altijd de juiste kledingmaten. En voor iedere bestelling, groot of klein, betaalt u altijd een gunstige prijs.

Wilt u meer weten over ons systeem?
 
Onze leveranciers op een rijtje

Tricorp
Tricorp is een dynamisch Nederlands merk. Ook zij bieden het complete pakket als het gaat om werk- en veiligheidskleding! Tricorp blinkt onder meer uit in super snelle levertijden. Hierdoor kunnen we kleding van Tricorp snel leveren. Met of zonder bedrijfslogo geborduurd of gedrukt!

Snickers en Fristads
Snickers en Fristads zijn merken met hoogwaardige werk- en veiligheidskleding uit Zweden. Zij bieden voor vrijwel alle werkzaamheden pasklare oplossingen op het gebied van werk- en veiligheidskleding. Wij hebben van Fristads en Snickers o.a. broeken, shirts, truien, jassen en accessoires, zoals mutsen en gsm-tasjes, in ons assortiment.

Havep
Havep is een algemeen bekende Nederlandse producent van werk- en veiligheidskleding. Van Havep bieden wij u o.a. overalls, Amerikaanse overalls, broeken en jassen aan. Voor bijna elke situatie vindt u bij ons een oplossing op maat.

Texowear
Texowear is ons belangrijkste merk in ademende regenkleding. Ook bieden wij u van Texowear een compleet pakket aan RWS-werk- en regenkleding.

Dolfing
Voor de niet ademende regenkleding voeren wij de merken Dolfing.

Contact opnemen
Contact met Klep-Agro
Via onderstaande formulier kun je gemakkelijk contact met ons opnemen.
Uw gegevens
Vul hieronder de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Uw bericht
Laat uw bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Uw specialist
Gerwin Elsten
Klep-Safety & Inkoop