Ruwterreinmaaiers van AS Motor: krachtige maaimachines voor elk terrein

AS Motor is gespecialiseerd in hoog gras maaiers en ruwterreinmaaiers; professionele machines die om kunnen gaan met moeilijk begaanbaar terrein, hellingen en allerhande begroeiing. Daarbij blinken hun klepelmaaiers in het bijzonder uit. Met een klepelmaaier wordt uitzonderlijk hoog gras met gemak gemaaid, terwijl ook een uniform maaibeeld gerealiseerd wordt.

Bent u benieuwd naar de oplossingen van AS Motor voor ruwterrein? We vertellen u graag meer over de koplopers op dit gebied:

YAK klepelmaaier (AS 1040 YAK 4WD)

De Yak is een van de eerste ruwterrein 4WD zitmaaiers met klepelbak. Met deze krachtige klepelmaaier is ruig en oneven terrein geen enkel probleem en kan hoge begroeiing met een ongeëvenaarde maaisnelheid teruggebracht worden tot een gelijkmatig maaibeeld. De machine biedt een zeer comfortabele zit voor de bestuurder, en door middel van rolbeugels is de bestuurder beschermd tijdens het opereren op steile hellingen.

Meer weten over de YAK? Bekijk de informatiepagina:

Yak ruwterreinmaaier

Sherpa ruwterreinmaaier (AS 940 Sherpa 4WD XL)

Met de Sherpa levert AS Motor een ruwterreinmaaier met een enorme veelzijdigheid; deze zitmaaier is geschikt voor onder andere grasland, laag beemdgras, struikgewas, mulching & versnipperwerkzaamheden. Ruw terrein en stevige hellingen vormen geen uitdaging voor deze machine. Dankzij ruwterrein banden, een schakelbare differentieel vergrendeling en een motor die ontworpen is voor steile hellingen wordt uitstekende tractie behaald op moeilijk begaanbaar terrein.

En wordt de helling te steil om deze comfortabel te maaien vanuit de bestuurdersstoel? Dan biedt bediening met behulp van een afstandsbediening uitkomst. U loopt eenvoudig met de maaier mee en bedient deze veilig vanaf de zijlijn.

Meer weten over de Sherpa? Bekijk de informatiepagina:

Sherpa ruwterreinmaaier

Ruwterrein loopmaaier (AS 901 SM)

Liever de benen strekken en toch met gemak een hoog werktempo realiseren? Met deze allround pendelmaaier (20 klepels) vormt geen enkel terrein nog een uitdaging. De loopmaaier kan grashoogtes van maximaal 100 cm aan en heeft geen enkele moeite met vochtig gras, kreupelhout of forse hellingen. De krachtige, helling-compatibele motor zorgt voor een comfortabele wandelsnelheid op elk terrein.

Ergonomische handvaten en handbeschermers zorgen voor een prettige en veilige gebruikerservaring. De inrichting van de motor en pendels (incl. breekbeveiliging) beschermen bovendien zowel de motor als de gebruiker in het geval van onvoorziene obstakels.

Meer weten over de ruwterrein loopmaaier? Bekijk de informatiepagina:

Ruwterrein loopmaaier AS motor

Een ruwterreinmaaier aanschaffen bij Klep Agro

Bent u op zoek naar de juiste ruwterreinmaaier voor uw terrein? Bekijk de informatiepagina’s van de diverse machines van AS Motor voor meer details over elke machine, of neem direct contact met ons op om vrijblijvend meer informatie in te winnen of een bestelling te plaatsen.

Direct contact

Vrijblijvend meer informatie of direct een bestelling plaatsen.