Uw ideale vijver aanleggen met Klep Agro

Een zorgvuldig aangelegde vijver vormt een echte eyecatcher in de tuin bij uw pand of woning. Een oase van rust, met kabbelende watervallen en fonteinen, begroeiing, eventueel zelfs met een weelde aan onderwaterleven. Hoe de ideale vijver eruit ziet, is voor iedereen verschillend begrijpen wij. Daarom biedt Klep Agro u alle mogelijkheden en vrijheden om uw vijver volledig naar wens aan te leggen en in te richten.

Dat begint al met advies op maat. Wij denken graag met u mee over de meest geschikte locatie om uw vijver aan te leggen, de indeling en de benodigde middelen om de vijver precies op te kunnen leveren naar verwachting.

De aanleg van uw vijver

Heeft u het ontwerp voor uw vijver helder, dan bieden wij alle gewenste ondersteuning bij de aanleg van de vijver. In overleg kunnen we meehelpen en zorgen we ervoor dat de vijverfolie op maat gesneden wordt en zo perfect aansluit op uw vijverontwerp. Ook de bodembedekking kunnen wij voor u verzorgen; lavasteen is hiervoor uitermate geschikt door de filterende werking van het materiaal. Bovendien zorgen de hoekige vormen van het lava split ervoor dat de wortels van uw vijverplanten zich gemakkelijker hechten.

Ook de mechanische elementen voor uw vijver kunnen wij leveren, van pompen en fonteinen tot en met filters en uv-lampen. Eigenlijk alles wat u nodig heeft om het water in beweging te houden en zuiver te houden dus! Hierbij werken we met hoogwaardige producten van Oase. Daarnaast bieden we ook middelen om de waterkwaliteit te controleren en de PH, GH en KH waarden van het water in de gaten te houden. Belangrijk voor uw vijverplanten, maar ook zeker essentieel wanneer u ervoor kiest om ook vissen in uw vijver te houden.

De gewenste vijverplanten kunnen wij bovendien met behulp van onze partner ook in allerlei soorten en maten leveren. We adviseren u graag welke vijverplanten het beste passen bij uw beoogde vijverontwerp, en zorgen er samen met deze partner voor dat u van een levendige en natuurlijke vijver kunt genieten.

Een vijver op maat aan laten leggen?

Wilt u ook een vijver aanleggen bij uw woning of bedrijfspand? Klep Agro adviseert u graag en ondersteunt bij de realisatie van de ideale vijver. Meer weten? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat uw vijver op maat aanleggen door Klep Agro!

Graag zou ik meer informatie hierover ontvangen.